"We hebben zelfs onze voorgenomen trouwdatum een weekje verschoven, omdat de datum die wij graag wilden, al vast stond voor een ander stel."


Een ontspannen huwelijksceremonie, persoonlijk en vooral niet te formeel. Zo wilden wij het graag en zo ging het ook! Met behulp van Georgette is onze bruiloft een geslaagde dag geworden, waar wij met veel plezier op terug kijken.

Nadat we contact hadden opgenomen met Georgette, heeft ze ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij haar thuis. Het werd meteen duidelijk dat Georgette een spontane, vlotte en nuchtere Achterhoekse dame is. Het klikte meteen en voor ons was het duidelijk; dit wordt onze ambtenaar. We hebben zelfs onze voorgenomen trouwdatum een weekje verschoven, omdat de datum die wij graag wilden, al vast stond voor een ander stel. 

Ongeveer anderhalve maand voor onze bruiloft kwam Georgette een avond bij ons thuis om ‘de dag’ door te nemen en om ons beter te leren kennen. Door bij ons thuis af te spreken, kreeg Georgette een indruk van ons huis en van wie wij zijn. Na deze avond hebben wij afzonderlijk van elkaar nog een aantal vragen beantwoord, zodat Georgette de ceremonie kon voorbereiden.

De ceremonie was zoals wij graag wilden; persoonlijk en niet te formeel. Georgette vertelde veel leuke verhalen en anekdotes, die ze via onze familie en vrienden te weten was gekomen. Op de foto’s van de ceremonie zijn veel lachende gasten en een lachend bruidspaar te zien. Hieruit blijkt dat de humor er in zat! En dat zorgde voor een ontspannen sfeer. 

Georgette maakt de ceremonie persoonlijk en door toevoeging van  allemaal kleine ‘extraatjes’ maakte ze onze trouwdag compleet! 

Gerard en Esther Gerritsen

 
< Terug