"Het klopte allemaal, de mensen die ons dierbaar zijn,
de locatie, het weer en niet te vergeten klopte het met jou"


Some time before... na 16 en half jaar samen zijn besluiten we om te trouwen, in stilte met twee dochters als getuige. Met Kerst verstuurde we Kerstkaarten aan overige naaste familie en dierbare vrienden met een uitnodiging om "het leven te vieren met een feestje" en zo iedereen te verrassen met ons huwelijk. Wie had kunnen vermoeden dat "het leven vieren" zo'n andere betekenis zou krijgen. Maar dan krijgt Wim een hartstilstand, spannende dagen op de intensive care volgen, gelukkig komt hij er na een open hart operatie er weer volledig bovenop.
Door alle omstandigheden komen we last minute via via bij Georgette terecht en vragen haar om als trouwambtenaar ons inmiddels gesloten huwelijk op een bijzondere manier aan te kondigen op ons feestje. En daar werkt Georgette graag aan mee want ondanks dat zij samen met haar man eigenlijk een weekendje weg  heeft gepland heeft gaat ze vol overgave aan de gang voor ons "huwelijk".

The day after...mailen we letterlijk het volgende aan Georgette...heerlijk nagenieten van een geslaagd feestje, vanmorgen gezellig met elkaar ontbeten maar eerst gisteravond nog tot middernacht op het balkon van de Brantsenzaal met alle overnachters de dag besproken. Tijdens het hoofdgerecht hebben zowel mijn broer, een vriend van Wim en mijn vader een woordje gesproken en vooral het laatste was erg emotioneel.

Het klopte allemaal, de mensen die ons dierbaar zijn, de locatie, het weer en niet te vergeten klopte het met jou (en je hoorde er waren meer achterhoekers aanwezig, haha).

Dankjewel Georgette voor jouw "speech" en je enthousiasme!! en ook dank aan jouw man voor de prachtige foto's!

Het was zoals Mirjam mij net appte een dag met een gouden randje!
En dat was de bedoeling!

Lieve groeten,
Wim en Monique 

< Terug