"Het was een feest om dit met Georgette te delen"


Na 18 jaar samen zijn, en inmiddels een gelukkig gezin met 2 kinderen, wilden we weleens een feest(je) geven. Omdat Gerben en de kinderen het tijd vonden dat mama Miranda ook dezelfde achternaam zou krijgen hebben we maar groot uitgepakt en een heuse bruiloft gevierd.

Onze locatie voor de dag was hotel Woodbrooke Barchem. Via Woodbrooke zijn we in contact gekomen met Georgette. We zijn op een avond bij haar geweest en de klik was er, het voelde gelijk vertrouwd. 

Op een gezellige avond bij ons thuis aan de keukentafel hebben we lang gesproken met Georgette over onszelf en over de kinderen. De kinderen werden op een hele leuke manier betrokken bij de voorbereidingen. Ze hebben zelfs tot de ceremonie een geheim moeten bewaren. En dat hebben ze heel knap niet verklapt voor die tijd. Aan onze familie en vrienden heeft Georgette vooraf ook nog een aantal vragen over ons gesteld.
Wij hebben ons dan ook met de voorbereidingen geen moment zorgen gemaakt over de ceremonie. Bij Georgette is het in goede handen en door haar enthousiasme stelde ze ons gerust. 

Onze ceremonie vond plaats in een kleine boskapel behorende bij Woodbrooke op de Lochemse Berg in Barchem. Familie,  vrienden en Georgette  stonden ons bij de kapel op te wachten toen wij met ons gezin met de auto kwamen aan rijden.  De ceremonie was voor ons heel speciaal en persoonlijk. Heel leuk om de reacties over elkaar terug te horen en de reacties van de familie en vrienden. We hebben veel gelachen. Het geheim van de kinderen was dat onze zoon tijdens de ceremonie snoepjes mocht uitdelen aan alle kinderen en dat  Sofie samen met Georgette de trouwbelofte  mocht voorlezen.  Je kunt je voorstellen dat er op zo’n moment een traantje gelaten is. De kinderen hebben zelf op een ‘echte’ kinderakte hun handtekening gezet. Voor ons betekende het heel veel op de manier hoe de kinderen bij de ceremonie zijn betrokken. De sfeer was heel ontspannen, precies zoals wij het hadden voorgesteld. We hebben dan ook na de ceremonie geproost met (kinder)champagne op veel liefde en geluk voor de toekomst.

Zoals Georgette het mooi omschreven heeft:  “Ik vond het een feestje om dit met jullie te delen”. Voor ons geldt hetzelfde: “Het was een feest om dit met Georgette te delen”.  

Dank je wel lieve Georgette.

< Terug