Blog: Terence en Elza

Zij kennen elkaar al van de middelbare school periode….het mooiste meisje van de school, en toch gaat de relatie over na een tijdje.

Twintig jaar later treffen ze elkaar weer, via het werk. Met de mail, Hé ben jij het, begon het allemaal weer. De één werkt en woont in Schotland, de ander heeft toevallig een vakantie geboekt naar Schotland…en zo is het contact snel gelegd en laat hij haar al het mooie van Schotland zien en bij vertrek is er minimaal één helemaal onderste boven, gevoelens kun je nu eenmaal niet verbergen en zeker niet negeren.

Via een gezamelijke vriend komt het ervan dat ze samen een feestje hebben en weer is het weerzien heftiger dan ooit , en de volgende ochtend besluit hij dan ook haar te verrassen met champagne en een ontbijt op bed en gaat naar haar huis. Vanaf dat moment wordt er heel wat afgepraat, deze verliefdheid is anders dan 20 jaar geleden, maar dat er zeker iets is blijven hangen bij beide is heel duidelijk en terwijl alle vrienden van hem al wisten van zijn gevoelens werden ze nu eindelijk beantwoord, wat ook kon want ook zij waren beide weer vrijgezel.

Binnen een half jaar had hij weer een baan in Nederland en konden ze genieten van elkaar, en dit alles is alweer 11 jaar geleden. De liefde moest bekroond worden met een huwelijk, nadat hij een toespraak had gehouden op het feest van een stel vrienden dat hij het maar niet begreep dat de desbetreffende vriend 20 jaar gewacht had voordat hij zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd….tja!

Op datzelfde feest herhaald hij later op de avond de speech nog een keer , nu waren alle vrienden erbij aanwezig en gaat ter plekke door de knieën, en  er volgde een volmondig , ja ik wil mijn leven graag met jou altijd delen!


"HIJ ZEGT ELKE DAG WEL MINIMAAL EEN KEER DAT HIJ ZOVEEL VAN ME HOUD…."


Ik kon daar mijn speech wel mee starten dacht ik en inmiddels is het huwelijk voltrokken, en ik moet zeggen wat een liefde voelde ik die dag, met een stel dat zielsveel van elkaar houd en  een prachtige zoon heeft. Die mij geholpen heeft het ja woord te vragen….ik keek op dat moment ff de andere kant op , ook ik hield het bijna niet droog en ik zag heel wat vrienden zakdoeken pakken….zo intens, zo mooi, zo liefdevol.

Lieve Terence , Elza en Arthur, heel veel geluk in de toekomst, maar daar ben ik helemaal niet bang voor. Met al die lieve vrienden en familie om jullie heen zijn jullie gezegend.

Liefs van jullie Babs Georgette
< Terug