Blog: Alex en Lot

"Ik denk dat wij samen echt hele mooie kinderen krijgen"


Als je dát als openingszin durft uit te roepen naar dát ene meisje ….dan heb je wel lef! En zo begon het eerste contact tussen Alex en Lot. En als er vervolgens een man vervelend blijft doen in de nabijheid van Lot zegt hij : Dat doet ze altijd als ze dronken is, ga je mee naar huis schat?

Uiteindelijk heeft dat er voor gezorgd dat er telefoonnummers werden uitgewisseld en duurde het niet lang en werd er een keer wat afgesproken.  Dat was niet direct een succes en besloot Lot er maar ff niets meer op uit te doen. Totdat er een keer een apje komt : Hoe gaat het met jou? Eigenlijk had ze er geen zin maar ze spreekt toch een keer af om voor hem te koken. Het werd toch uiteindelijk wel heel erg gezellig  en hij is dan ook maar direct gebleven. En met in het achterhoofd  : Dit is ze….heeft er voor gezorgd dat hij het ook rustig opgebouwd heeft, dit mocht hem niet mis gaan!

Lot kon ook heel duidelijk aangeven dat Alex letterlijk knetterlief voor haar is, en dat al na  de tweede date!  Dat hij haar grote steun en toeverlaat is en dat ze samen toch wel erg veel lol hebben samen. Iemand doe me begrijpt, iemand die zelfs mijn rare grapjes leuk vind, waar vind je nog zo’n man hoor ik haar zeggen.

Die Alex zocht eigenlijk een vrouw die hem een beetje kon temmen, maar die Lot is zo lief, het was een openbaring voor hem! Naast dat het gewoon een hele mooie meid en heel zorgzaam kan ze ook fantastisch koken!  Het was zelfs zo dat vrienden al tegen hem zeiden, als je dit verknalt dan ben je een grote …..

Het leven is een heel stuk gezelliger zo met z’n tweeën dan alleen en ze veranderen dan ook de nodige positieve dingen in elkaar en vullen elkaar aan waar nodig. 

Een huwelijk kon niet uitblijven en het moest een huwelijksfeest worden waar men nog lang over na zou praten. En dat werd het! De gasten kwamen allemaal aan in een prachtige oude bus en het feest werd gehouden op een prachtig erf bij  een hele mooie oude boerderij in Twente. Er heerste een echt festivalsfeertje en de aankleding was meer dan geweldig! Het weer en de gasten waren fantastisch en alles zorgde ervoor dat er een ongedwongen sfeer  hing. Er was niemand echt nerveus voor de grote dag, want er werd alleen maar gezegd door de bruid: Ik heb er echt knetterveel zin in, alle mensen die me meer dan lief zijn  aanwezig en ik trouw met m’n grote liefde…..het kon gewoon niet beter! 

En die Alex die straalde echt van oor tot oor toen de  super trotse papa zijn prachtige dochter aan hem overhandigde, een moment om nooit te vergeten! 

Aan echt alles was gedacht, tafels die prachtig waren versierd, koffie kon gehaald worden bij een geweldige oude opgeknapte caravan die geheel aangekleed was als koffiebar. Iedereen kon een mooie foto laten maken in een caravan die helemaal ingericht was als fotobooth. En live muziek maakte het geheel compleet.

Heel veel ohhhhhs en ahhhhhhhhhs hoorde ik vallen deze dag! Ik weet zeker , het was een feest om nooit te vergeten! 15 Juli 2016

 
< Terug