Wat zijn wij blij dat wij jou hebben mogen leren kennen. Na ons gesprek in Bad Boekelo waar wij onze bruiloft hebben mogen vieren, kregen wij jou naam door. We hebben direct contact met je opgenomen en direct de 1e seconde was er een bepaalde klik.

Afgesproken bij jou thuis om elkaar beter te leren kennen en door te nemen wat onze wensen zijn. Het voelde alsof we thuis waren. We hebben zo'n fijn gesprek gehad en het was al helemaal niet dat wij jou pas voor de eerste keer zagen. Ook die keer dat je bij ons thuis kwam en je onze kinderen leerde kennen, zij waren ook direct met je aan het knuffelen. We zijn ontzettend blij dat wij jou hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Wat een super mooi verhaal heb je verteld tijdens de ceremonie en dat ondanks dat je zelf op deze dag, op het tijdstip dat wij onze ceremonie hadden ook nog een telefoontje verwachte van je zoon. Je deed het gewoon even zonder dat wij daar ook maar iets van hebben gemerkt. Dan mag je echt stellen dat je een supervrouw bent die werk en privé gescheiden kan houden. Wij hebben respect voor je en willen je aan iedereen aanraden. Een topvrouw, met een gouden hart. Iemand die jou een bijzondere ceremonie kan geven net zoals je bij ons hebt gedaan.

Lieve Georgette bedankt voor alles wat je gedaan hebt en ook hoe je onze 2 grote jongens bij de ceremonie hebt betrokken. Wij hebben een topdag gehad mede dankzij jou.
< Terug