Lieve Georgette 

Als je als Nederlandse in Amerika woont en je wilt in Nederland trouwen dan is dat niet zo eenvoudig. Maar op zoek naar een BABS vonden wij jou, op het internet. En na ons eerste kontakt via facetime wist ik direct dat het tussen ons zou klikken.
Je deed al het voorbereidende werk “op afstand” en twee dagen voor onze bruiloft  ontmoetten we elkaar voor de eerste keer in Ruurlo waar het huwelijk zou plaatsvinden. Een hele uitdaging voor jou aangezien Greg Amerikaan is en wij graag een gedeelte  van de ceremonie in het Engels wilden.
Je had weinig tijd om je voor te bereiden.  Je deed het onmogelijke, je zorgde voor een liefdevolle, geweldige, informele en zeer persoonlijke ceremonie waar iedere gast  bij betrokken werd en je perfect aangaf wat Greg en ik voor elkaar betekenen en waarom  trouwen voor ons zo belangrijk was. ( we zijn geen 18 meer!!). En je deed het helemaal in het Engels, wat we écht niet verwacht hadden. En daarom was het voor iedereen een enorme verrassing. Want er waren veel gasten vanuit Amerika aanwezig. Georgette, je maakte van onze speciale dag een onvergeetelijke dag,  je bent de beste BABS die er is en we weten dat elk bruidspaar dat jou als BABS kiest een BABS heeft die met haar enthousiastme en liefdevolle benadering , net zoals voor ons, ook van hun speciale dag  iets heel bijzonders zal maken.

Veel liefs en groetjes van Marijke en Greg
< Terug