Mogelijkheden


Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik de mogelijkheid met jullie naar mogelijkheden te kijken die wellicht afwijken van een traditionele bruiloft. Trouwen zoals jullie zelf graag willen is niet zo maar een naam die uit de lucht is komen vallen, trouwen waar jullie zelf graag willen en hoe jullie zelf graag willen, dat is tegenwoordig bijna allemaal mogelijk. Mochten jullie op een plek willen trouwen die de gemeente niet heeft aangewezen als trouwlocatie , dan is er een zijweg te bewandelen die het daardoor wel mogelijk maakt , dat leg ik jullie graag uit. 

De reden dat ik ben begonnen als zelfstandig trouwambtenaar is dat ik het geweldig vind meer tijd en energie te stoppen in een ceremonie, waardoor deze persoonlijker wordt, noem het passie. Een gemiddelde huwelijksvoltrekking voor een gemeente duurt twintig minuten, er wordt niet meer tijd in gestoken omdat de trouwambtenaar deze tijd gewoon niet krijgt. Kinderen, dierbaren, deze betrek ik graag bij de ceremonie waardoor deze nog persoonlijker wordt.

Herbevestiging

Jullie huwelijk opnieuw laten herbevestigen, dit behoort ook tot de mogelijkheden. Hoe mooi is het om de liefde voor elkaar opnieuw uit te spreken. Stel jullie zijn 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd en willen dit opnieuw herbeleven, ik zal het met veel passie en plezier voltrekken.

Lees meer >
 

"Mede door haar hebben we een hele mooie herhaling van onze eerste huwelijksvoltrekking mogen ervaren."

 

Trouwen met kinderen

Steeds vaker komt het voor dat bruidsparen pas trouwen als de kinderen iets groter zijn, zodat ook zij de liefdesbezegeling van hun ouders kunnen bijwonen, hoe mooi is dat. Hoe leuk is het als die kinderen ook een taak krijgen tijdens de ceremonie. Daarom ga ik ook met jullie kinderen in gesprek om deze mogelijkheden te bespreken, en dan mogen jullie even de hond uitlaten, wat dat moet uiteraard geheim blijven, wat daar besproken is. En dan maar hopen dat ze hun geheim kunnen bewaren.

Trouwen in het buitenland

Steeds populairder is elkaar het jawoord geven op een voor jullie romantische plek ergens waar wellicht altijd de zon schijnt , of boven op de berg in Zwitserland, alles is bespreekbaar.  Een ceremonie die dan in het Nederlands gesproken wordt op jullie verre bestemming, alles kan.

Ook is het mogelijk de ceremonie in het Engels of het Duits te laten vertalen door mij.

Huwelijk tussen dezelfde sexe

Tevens voltrek ik met heel veel passie huwelijken tussen twee mannen of twee vrouwen. Want liefde kent immers geen grenzen.