Blog

Blog: Alex en Lot

"Ik denk dat wij samen echt hele mooie kinderen krijgen"


Als je dát als openingszin durft uit te roepen naar dát ene meisje ….dan heb je wel lef! En zo begon het eerste contact tussen Alex en Lot. En als er vervolgens een man vervelend blijft doen in de nabijheid van Lot zegt hij : Dat doet ze altijd als ze dronken is, ga je mee naar huis schat?

Uiteindelijk heeft dat er voor gezorgd dat...


Lees meer >

Blog: Evert en Annemiek

Bloemencorso en wagenbouwen hoort bij Lichtenvoorde net als het een hartje past bij IK HOU VAN JOU.
Als je dan als 15 jarig meisje langs de kant van de weg de optocht staat te kijken en er dan opeens wel een hele leuke jongen naast één van de bloemenwagens loopt denkt Annemiek al: Later wil ik ook zo’n leuk vriendje!

En zo zien ze elkaar in een uitgaansgelegenheid en het komt maar niet tot...


Lees meer >

Blog: Ferdi en Anna

"Weet je, ik begin gewoon een relatie….."


Met deze woorden begon de relatie tussen Anna en Ferdi ruim 11 jaar geleden en dat werd in April 2016 bezegeld met een huwelijk.

Toen ik Anna en Ferdi vroeg hoe ze zich ooit hebben leren kennen, begonnen ze allebei dan ook hartelijk te lachen. Ze lagen letterlijk in een deuk , het was nogal een opmerkelijk verhaal.  Tijdens een avondje stappen...


Lees meer >

Blog: Terence en Elza

Zij kennen elkaar al van de middelbare school periode….het mooiste meisje van de school, en toch gaat de relatie over na een tijdje.

Twintig jaar later treffen ze elkaar weer, via het werk. Met de mail, Hé ben jij het, begon het allemaal weer. De één werkt en woont in Schotland, de ander heeft toevallig een vakantie geboekt naar Schotland…en zo is het contact snel gelegd en laat hij haar al...


Lees meer >