Over mij


Mijn naam is Georgette Wekking en ben al jaren gelukkig getrouwd en samen met mijn man hebben we vier kinderen en reeds twee schatten van kleinkinderen. U begrijpt, ik heb een liefdevol en gezellig leven.
Daarnaast is in oktober 2008 voor mij een droom in vervulling gegaan, ik werd beëdigd als trouwambtenaar voor de gemeente Berkelland, ik vond dat ik op dat moment genoeg levenservaring bezat om dit werk aan te kunnen, en gelukkig kreeg ik de kans. 

Na ruim dertig jaar gewerkt te hebben als zwemjuf ging er voor mij een nieuwe  wereld open. Een verhaal maken van een verliefd stel is mij op het lijf geschreven ,dit krijg ik regelmatig te horen. 

Ik “duik” letterlijk in het levensverhaal van het bruidspaar en krijg, bij goedvinden van het bruidspaar, ook verhalen terug van mensen die hun dierbaar zijn. Dit zorgt voor een ceremonie die heel persoonlijk wordt. Uiteraard komen hier emotionele momenten in voor maar er is ook ruimte voor humor. Het is voor een bruidspaar uiteraard erg spannend om iets te horen in een ceremonie wat zij mijzelf niet verteld hebben. Zo wordt het een heel “eigen” geheel.