Trouwen

in de achterhoek

De achterhoek wordt als regio vaak gekozen om te gaan trouwen. Het biedt geweldige plekken, waar jullie je trouwdag kunnen vieren. Als trouwambtenaar kom ik op prachtige trouwlocaties. In de Achterhoek zijn zoveel mooie plekken om te trouwen en elkaar het ja/woord te geven. Om jullie een idee te geven van deze bijzondere plekken, zal ik een aantal locaties uitlichten. Heb je een vraag over één van deze locaties, bel of mail mij dan. Ik kan er veel over vertellen. Wil je direct een kijkje nemen, klik dan op het logo van de trouwlocatie.

Trouwen bij Plok

Van een walking dinner met live muziek, een barbecue experience tot een Italiaanse tafel, het is allemaal mogelijk. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld. Dus daag hun zeker uit voor iets nieuws! Een ceremonie onder de spantent of op de vlonder bij de vijver? Zij denken graag mee over  de aankleding.

Trouwen bij LEV

LEV by Mike biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft.  Met haar rustieke en romantische ligging aan het water en tussen groen is het dé locatie om culinair te genieten en spetterend te feesten! Zij zijn officieel benoemd tot Huis der Gemeente en dit houdt in dat je er zowel binnen als buiten aan het water je huwelijk kan laten voltrekken. Aansluitend de ceremonie zijn er talrijke mogelijkheden om er voor jullie zelf en voor jullie gasten een onvergetelijke dag van te maken.

Trouwen bij Beneman

Zij zijn sinds 2011 een officiële trouwlocatie van de gemeente Oost Gelre in de Achterhoek. Daardoor kunnen jullie zelfs de huwelijksinzegening bij hun laten voltrekken. Dit is overigens op aanvraag van een vergunning bij de gemeente. Het restaurant is het hele jaar beschikbaar voor een intieme huwelijksinzegening en een fantastisch feest. In de zomermaanden kunnen jullie tevens gebruik maken van de sfeervolle partytuin met tent, waardoor een prachtig feest in de buitenlucht mogelijk is.

Trouwen bij de Oranjerie

Jullie huwelijksdag is dan één van de mooiste dagen van jullie leven, waaraan veel zorg en aandacht wordt besteed. Oranjerie Ruurlo neemt jullie graag een stukje zorg uit handen. Zij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Dus voor zowel een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als voor een spetterende dag vol feest zijn jullie bij hun aan het juiste adres.