Laat mij jullie verhaal vertellen

Hoi! Ik ben Georgette!

Zelfstandig trouwambtenaar en zo blij dat ik dit werk mag doen! In oktober 2008 ging die droom voor mij in vervulling. Ik werd beëdigd als trouwambtenaar voor de gemeente. Na dertig jaar zwemjuf te zijn geweest, wilde ik mijn levenservaring toeleggen op het trouwen van twee mensen. Het allermooist vind ik het voorrecht, om jullie verhaal en jullie liefde op een persoonlijke wijze te verwoorden. Het begeleiden van een ceremonie doe ik daarom met liefde, passie en het allergrootste plezier! Ik geniet er net zo van als jullie en jullie dierbaren. 

Elke ceremonie is opnieuw weer een feestje

Aandacht voor jullie

Half werk bestaat niet. Alles moet kloppen en samenvallen. Niet alleen jullie verhaal, maar ook dat van jullie kinderen, familie en vrienden neem ik mee. Dit doe ik om de ceremonie zo goed mogelijk te verwoorden en jullie ook goed te leren kennen. Met timing, toewijding en gevoel voor sfeer, zal ik de mooiste momenten uit jullie leven weergeven. De woorden die ik in mijn speech gebruik, zijn altijd warm, eerlijk en liefdevol. En zeker ook met een knipoog. Dit zorgt voor een ontspannen ceremonie, afgewisseld met een lach en een traan.  

Aan het eind wordt er altijd getoast. Uiteraard proosten jullie kinderen lekker mee. Ieder bruidspaar krijgt van mij de champagne cadeau.

Kennis maken?

Ik kijk nu al uit naar onze eerste kennismaking. Is er een klik? Dan reken er maar op dat het alvast gezellig wordt. Een goed gevoel bij elkaar hebben, is ontzettend belangrijk. Het gaat immers over jullie en dat moet kloppen en goed voelen. Jullie geven een belangrijk gedeelte van jullie dag uit handen. Dan is er niets fijner om vanuit vertrouwen het gesprek in te gaan. 

Het lijkt me leuk om dit avontuur met jullie aan te gaan. Zullen we samen kijken, hoe ik jullie dag onvergetelijk kan maken? Stuur me een mail, dan kletsen we snel verder.

Tijdens de ceremonie is er ruimte voor een lach
en een traan

Mijn leven als BABS

Wil je volgen hoe mijn leven als trouwambtenaar er uit ziet? Zelf kruip ik graag terug in het gevoel van die ene mooie dag van het bruidspaar. Er is altijd wel iets bijzonders wat bij me blijft. In overleg met het bruidspaar deel ik die momenten op mijn Social media kanalen. Wil je weten wat mij bezig houdt en wat mijn mooiste herinneringen zijn? Volg me dan hier;

Online ervaringen

Genomineerd