Ervaringen van bruidsparen

♥ Zij gingen jullie alvast voor. Maak kennis met de bruidsparen en hun verhalen ♥

Floor en Laura

Direct tijdens het eerste kennismakingsgesprek waren wij het erover eens; ‘Wat zouden wij het leuk vinden als jij ons zou trouwen!’ De klik was wederzijds en er volgden gezellige gesprekken met jou.

Toen was het eindelijk daar, onze trouwdag. Je haalde de perfecte woorden aan, alles kwam voorbij met een traan en een lach. Jij hebt de ceremonie precies vormgegeven zoals wij in ons hoofd hadden. De input die jij bij onze dierbaren hebt opgehaald vonden wij een enorme toevoeging aan de ceremonie. Wat heb jij alle lieve woorden mooi verwoord en verteld. Ook onze familie en vrienden waren heel erg lovend over je.

Nogmaals bedankt!

Nando en Sabine

‘Als jij ooit gaat trouwen, dan ben ik jouw trouwambtenaar’, zo waren de woorden van Georgette. Drie jaar later was het zover. Met een prachtige rode toga, stond jij ons op te wachten. Eigenlijk moeten we zeggen; ow mooie kleedjen. Want zo gewoon, open, nuchter en krachtig stond jij daar. De ceremonie deed jij fantastisch! Wij voelden ons door jou belangrijk en gezien. Er zaten zoveel mooie en persoonlijke woorden in jouw liefdevolle toespraak. Niet alleen voor ons, je gaf iedereen in de zaal ook een gezicht. Op het echte podium mochten onze vier jongens. Het zetten van de handtekeningen en het ontkurken van de kinderchampagne, was voor hun een heel leuk moment! Bedankt lieve Georgette, voor al je toewijding en inzet voor deze dag. Wij hebben van jou genoten. En zullen dit moment nooit meer vergeten. 

Jorg en Riëlle

Wauw! Wat een ontzettende mooie ceremonie heeft Georgette verzorgd op onze trouwdag. Via via kwamen we bij Georgette terecht. Vanaf het eerste moment verliep het contact al prettig en was er meteen een klik.

Dat Georgette ook contact zocht met onze familie en vrienden en hen vragen over ons liet beantwoorden maakte dat ze een heel persoonlijk verhaal kon vertellen tijdens de ceremonie.       

Ook het gesprek dat wij samen hadden was fijn en Georgette heeft hierin goed geluisterd naar ons verhaal en naar onze wensen.

Lieve Georgette, we zijn blij dat jij op onze bijzondere dag aanwezig was en hebben genoten van jouw verhaal over ons. Bedankt!

Job en Gina

Onze huwelijksdag was er een om nooit te vergeten. De ceremonie die Georgette verzorgde, was prachtig! Vanaf het moment dat we verloofd waren wisten we dat we Georgette voor onze ceremonie wilde vragen. Het was onze intuïtie die zei dat Georgette deze dag kloppend kon maken. En daar hadden we helemaal gelijk in. De eerste keer dat Georgette bij ons thuis kwam voelde we direct een klik, wat een gezelligheid. Door het  invullen van haar vragen, konden we weer even terug naar het begin van onze verliefdheid en die wij nog steeds zo voelen samen. Georgette wist van ons verhaal een geheel te maken. Ze haalde de essentie eruit en het voelde alsof ze ons echt begreep. Op onze magische dag hadden we volledig vertrouwen in Georgette. Ze was goed voorbereid en het was hilarisch om te horen hoe onze familie en vrienden ons omschreven.

Harm en Shayne

Wat was het een geweldige dag! De voorbereidingen waren minstens zo leuk! Omdat wij een samengesteld gezin zijn geworden met 6 pubers, heeft Georgette ook de tijd genomen om met onze kinderen het gesprek aan te gaan. Dat onze kids op deze leuke, informele manier zijn betrokken en even samen konden sparren vonden ze allemaal erg fijn! Wat hebben ze het leuk gehad! Met ieder een (informele)handtekening onder onze trouwakte , dat was voor ons echt de kers op de taart! Georgette heeft goed geluisterd naar onze wensen, maar kwam zelf ook met  leuke ideeën, die we zeker hebben toegepast op onze trouwdag! Het was een prachtige ceremonie, met een lach en met een traan, niet alleen bij ons, maar ook zeker bij onze gasten.

Mark en Karen

Georgette, een ontzettend lieve vrouw met een warme persoonlijkheid.  Bij Georgette hadden wij meteen een fijn gevoel, en zeker niet het idee dat  je een nummer bent. De hoeveelheid tijd en aandacht welke zij besteed aan de voorbereiding is bewonderingswaardig. Tijdens onze ceremonie sprak zij vol enthousiasme, liefde en had zij prachtige woorden voorbereid. De informatie welke zij meekrijgt van het bruidspaar maar ook van familie en vrienden en verwerkt in haar verhaal tijdens de ceremonie, vormen een  waardevolle herinnering aan onze trouwdag.

Jeroen en Vera

Na kennismaking op het Wedding event Achterhoek, zijn we direct enthousiast geworden over de manier van ‘prediken’ en de opbouw van het verhaal door Georgette. We hebben ons persoonlijke verhaal kunnen doen waarbij Georgette ons een vertrouwd gevoel gaf. Dat ze de ceremonie op haar eigen methode met input van verschillende familie en vrienden heeft verwoord, heeft ons een heel fijn gevoel gegeven. Het enthousiasme en de liefde waarmee ze ons levensverhaal heeft verwoord deed ons veel.

Georgette hierbij nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige ceremonie en het fijne gevoel dat je ons hebt gegeven. 

Dirk en Sabine

Als je het hebt over iemand die passie voor het vak heeft dan ben je bij Georgette aan het juiste adres. Op 10-06-22 heeft zij ons naar 3 jaar  opschuiven eindelijk mogen trouwen. 

Wat het zo persoonlijk maakt, is dat zij de tijd en energie erin steekt om bij  vrienden en familie genoeg informatie over ons te verzamelen om er een  prachtig/grappig verhaal van te maken. Onze kinderen houden niet van op  de voorgrond staan, maar ook die kan ze er op een heel natuurlijke manier bij betrekken.  

Lieve Georgette we willen jou enorm bedanken voor onze fantastische ceremonie, we hadden het ons niet mooier kunnen wensen. In 1 woord  fantastisch!

Marc en Silvana

Er was meteen een klik met Georgette. Geen poespas, gewoon gezellig kletsen met een kopje koffie erbij. Later bij ons thuis waren ook onze kinderen heel relaxt bij haar, waardoor de ceremonie niet alleen het verhaal  werd van ons als stel, maar ook van ons als gezin. Ook alle info die  Georgette verzameld bij familie en vrienden, is bijzonder en uniek. Georgette heeft er een prachtig verhaal van gemaakt.


Corné en Evita

Het was even spannend hoe het allemaal ging lopen richting onze bruiloft. We zaten middenin een Coronaperiode. Gelukkig vielen wij er net tussen  door.

En wat is dan het spannend om iemand uit te zoeken die de woorden van  de liefde kon uitspreken op onze bruiloft.

Echter wij hebben geen moment spijt van onze keuze. Iedereen en ook wij hebben genoten van hoe jij alles tot een verhaal hebt gebracht. 

We vergeten nooit dat je zei;’ welke kleur jurk wil je dat ik aan doe op jullie  bruiloft’. En Evita riep volmondig rood!

Lieve Georgette, wij hebben echt enorm van jou genoten! 

Cindy en Remco

Lieve Georgette,

Wat heb jij een prachtige speech gehouden op onze bruiloft!

Wij vonden het speciaal dat jij ook de kinderen, onze ouders, broers, zussen en vrienden hebt gevraagd, om een stukje over ons te mailen. Hierdoor werd het erg persoonlijk en bijzonder.

Georgette bedankt voor alles!!!


Peter en Janneke

Wat in onze eerste mail begon met de dame met de twee witte hondjes, is  uiteindelijk een reis geworden van bijna 4 jaar. Vier jaar waarin we begonnen met het plannen van een bruiloft in Nederland, maar door een  wereldwijde lockdown, uiteindelijk een droombruiloft is geworden op Ibiza. Georgette heeft al deze stappen vanaf de zijlijn meegemaakt en is flexibel geweest. Heel erg fijn. Haar betrokkenheid, interesse in ons als persoon, maakte alsof we elkaar al veel langer kende dan we daadwerkelijk deden. Omdat we uit hetzelfde dorp komen (en uit dezelfde buurt blijken te komen)  was er snel een connectie, waardoor ze goed aanvoelde wat wij graag  wilden. De bruiloft op Ibiza was fantastisch en we zijn heel blij dat we Georgette hebben gevraagd om mee te gaan. Wat heeft zij een mooie ceremonie gegeven waarin alle aanwezigen een inbreng hadden. Dank je wel dat je deze reis met ons wilde maken.

Cedric en Wendy

Na meerdere malen uitstellen van de bruiloft wegens Corona bleef Georgette  goed contact houden en zonder problemen planden we alles opnieuw in keer na keer. Het was een prachtige ceremonie met de kinderen met herkenbare  een eerlijke verhalen in het Nederlands en deels Duits. Bedankt Georgette dat jij jou bijdrage heb willen leveren aan deze onvergetelijke ontspannen dag!
Niek en Lea

Ondanks alle coronamaatregelen hebben we een prachtige bruiloft gehad.  Het enige wat mocht in die tijd was een ceremonie met 30 mensen en wat  was deze mooi en intiem. Jij had snel door wat we belangrijk vonden en hebt dit precies weten neer te zetten. Het was vanwege de maatregelen kort maar krachtig, maar desondanks maakte je veel ruimte voor onze familie en vrienden. Het was super en wat zijn we dankbaar voor deze bijzondere dag! 


Danny en Ellen

Danny en de beide jongens kwamen Ellen ophalen en na een liefdevolle en  emotionele onthulling gingen we samen op weg naar Ruurlo. Daar aangekomen was onze ceremonie buiten in de tuin van het kasteel, in de schaduw van de grote boom. En daar stond jij al klaar, in je prachtige rode toga en je heerlijke opgewekte, vrolijke lach. Wat heb jij ons en alle gasten  liefdevol geraakt met jouw woorden. Persoonlijke woorden aan ons, voor ons, maar ook van en over onze familie en vrienden. Natuurlijk zeker niet te vergeten ook woorden van onze beide jongens, want die voelden zich ook  zo thuis bij jou dat je genoeg stof tot vertellen had. 

Dank je wel Georgette! Zo’n persoonlijke ceremonie is precies wat onze  trouwdag nog mooier en bijzonderder heeft gemaakt en daarmee  onvergetelijk!  

Tom en Lidy

 Wij waren er samen al heel snel over uit: wij zouden een ontspannen dag   willen. Een dag met veel gelach en verbondenheid. Via via hoorden we van   Georgette, hoe zij te werk gaat en we wisten al dat dit bij ons zou gaan   passen. Tijdens de eerste kennismaking (twee uur kletsen en gezellig   koffiedrinken) wisten we al direct; Georgette zou ons moeten gaan trouwen.   De ceremonie was helemaal zoals wij hadden gehoopt, met veel gelach, een   beetje huilen en mooie verhalen die zij via onze familie en vrienden had   gekregen. Ze had dus goed geluisterd, heeft een groot empathisch   vermogen en weet de belangrijkste punten te vertellen. Daarnaast weet ze   van aanpakken, draait ze niet om dingen heen en belt wanneer ze je nodig   heeft om snel dingen te regelen. Het belangrijkste vonden wij dat we onszelf   konden zijn.

Pieter en Maureen

 

Wij waren op zoek naar een ambtenaar die bij ons paste en ons  eerste kennismakingsgesprek voelde al gelijk goed!

Tweede gesprek kwam jij bij ons, om ook even met onze kindjes te kletsen die voelde zich ook erg op hun gemak.

Jij bent een warme vrouw en wij konden allebei onszelf zijn bij jou. 

En willen jou bedanken voor de mooie warme ceremonie die je ons hebt   gegeven op onze mooie dag. 

Wij wensen u nog veel succes en mooie jaren als Babs

 

Ralph en Nardy

Op de bruidsbeurs bij Plok in 2019 zagen we je voor het eerst, je spontane uitstraling en warmte viel direct op en het idee voor een zelfstandige trouwambtenaar was geboren. Je ging niet meer uit ons hoofd en zo zaten we in oktober bij jou aan de keukentafel voor een eerste kennismaking. 
Deels door de bekende redenen en deels door persoonlijke redenen is onze bruiloft tot twee keer toe uitgesteld. Wat ben ik je dankbaar voor je luisterend oor in deze periode, je wijze woorden en goede raad. Ein-de-lijk was het dan op 17 september zo ver, onze bruiloft. Wat voelde het vertrouwd jou achter de spreektafel te zien staan. Het was er eentje met een lach en helaas iets meer tranen maar ik ben zo blij dat je ons en de gasten toch ook een paar keer goed hebt kunnen laten lachen. Wat had je prachtige verhalen verzameld van onze vrienden en familie’s. Jouw verhaal eindigde met de prachtige woorden, “Liefde is een regenboog tussen twee harten”. Dat kort na de ceremonie een echte regenboog verscheen was het mooiste cadeau dat wij konden krijgen. 

Arjen en Liesje

Toen ik met mijn zus naar een bruidsbeurs was liep ik Georgette tegen het lijf. Ik dacht als ik ooit ga trouwen is de keus snel gemaakt. Gelijk toegevoegd op social media en er kwamen al vele leuke ervaringen voorbij. Georgette kwam meteen vriendelijk, lief, enthousiast, kleurrijk en achterhoeks over. Vrijwel alles leek mogelijk en na het eerste gesprek voelde het gelijk als thuus kommen. Nix was te gek en ze legde duidelijk uit welke stappen wij moesten ondernemen. Heerlijk dat we gewoon plat konden blijven praten. Wij trouwden in juni voor de wet met een klein feestje met onze naasten. In augustus deden we alles dunnetjes over met een ceremonie in het hart van Loil. De plek waar wij meerdere feestjes samen vierden, en dus veel betekenis voor ons heeft.  Georgette was de kers op de taart. “Mooi in het rood gekleed” dat paste precies bij de gehele aankleding. Ze vertelt met veel enthousiasme en gevoel, waardoor het erg leuk is om naar te luisteren. 

Arno en Myranda

Ik had jouw foto gespot bij het Woodbrooke,  het kapelletje in Barchem. Mijn aandacht was gewekt. Later toen ik mijn trouwjurk kocht bij bruidsatelier Petra, hoorde ik weer over jou en was het plaatje compleet en passend. Samen zijn we bij jou op de koffie geweest. Later kwam jij bij ons voor alle details en had je een onderonsje met onze dochter! Wat een verrassing was dat. En wát een ontzettend feest heb jij van de ceremonie gemaakt! Een lach en een traan, maar bovenal zeer uitgebreid, persoonlijk, liefdevolle en warm. Je weet de beste informatie te verzamelen en daar een ontzettend mooi verhaal van te maken, wat een huwelijksvoltrekking nét dat beetje meer geeft. Dankjewel voor de prachtige dag en de zeer waardevolle herinneringen.