Samen werken aan de mooiste dag

Als trouwambtenaar kom ik op de meest prachtige locaties en in contact met de beste weddingplanners, fotografen, bloemisten en andere mensen die betrokken zijn bij een bruiloft. Het aanbod in de trouwbranche is zo ontzettend groot dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Vraag me gerust naar mijn ervaringen, zodat ik met een open blik met jullie mee kan denken.  

Naast alle mensen die ik ontmoet, vind ik het ook geweldig om met een deel van deze groep een wedding event te organiseren in mijn eigen omgeving. 

Het weddingevent is een belevenis, die toekomstige bruidsparen niet mogen missen. Tijdens deze avond, vertellen verschillende ondernemers uit de trouwbranche, hoe jullie dag er uit kan zien. Dit unieke event organiseer ik al jaren, samen met Petra van bruidsatelier Petra en Ellen Kroekestoel van Trendy bloemen bij Beneman in Vragender. Naast het diverse aanbod is er ook een prachtige bruidsshow, die jullie niet mogen missen. Bekijk op onze Facebook pagina, bij welke ondernemers jullie ideeën op kunnen doen voor jullie trouwdag. Houd deze pagina ook in de gaten voor alle nieuwe datums.

Samenwerkende partners

Hieronder vind je alle ondernemers, waar ik ontzettend fijn mee samen werk. Klik op het logo om een kijkje te nemen op hun website.

Dominiqeu Raadman Photography

Jennifer Grosman Fotografie

Bruidsatelier Petra

Trendy bloemen

Weddingplanner Vera

Lotte Luesink photography

Trouwbeurzen

Je vind me ook vaak op trouwbeurzen in de regio.